Полная версия Тех. поддержка Горячее Лучшее Новое Сообщества
Войти
Ностальгия Тесты Солянка Авто Демотиваторы Фото Открытки Анекдоты Видео Гифки Девушки Антифишки Кино Футбол Истории Солянка для майдана Ад'ок Еда Кубики Военное Книги Спорт Наука Игры Путешествия Лица проекта Юмор Селфи для фишек Факты FAQ Животные Закрыли доступ? Предложения проекту Фишкины серверы CS:GO

Милена Ангелова написа, писмо, което иска всеки един българин да прочете и да сподели

Ангел Милев
04 января 2016 15:18
Нашата читателка Милена Ангелова написа, писмо, което иска всеки един българин да прочете и да сподели, ако подкрепя Русия. „За мен мога да кажа само, че съм обикновен Български гражданин, който подкрепя Русия и не съм доволна от нещата, които стават в България. Тя призовава всеки българин да подкрепи Българското и Руското – два братски народа с обща история и общ път.

Ето и писмото и без редакция:

Русия, пише ви едно обикновенно Българско момиче,което силно се надява Руския народ да прочете моето писмо моята молба и мнението на поне 80% от Българския народ.

Не сме доволни, не одобряваме решенията и действията на всичките ни политици.

Но те са ни завладяли те са мафия която,който и да се опита да ги острани е убит или изчезва.

Българския народ е глупав продажен и явно му харесва да робува независимо дали ще е от Турция,Сащ или ЕС.

Не ни стиска да се опълчим,не ни стиска да изкажем мнението си,а и не ни позволяват да го направим.

Дали е страх или глупост не знам. Знам само,че ни ограбват,че ни убиват малко по малко.

Знам само,че ме е срам от дедите ни,срам ме е от вашите деди.

Срам ме е от сегашните събития. Те се продадоха на САЩ ,те се продадоха на ЕС, а сега и на Турция. А ние си мълчим и търпим. Да търпелив народ сме , но защо търпим да ни унищожават.

Не искам да давате отговор,едва ли и вие разбирате защо.

Искам да не ни изоставяте,въпреки нашето мълчание, въпреки предателството.

Моля ви бъдете и Вие търпеливи към нас. По време на нашите ханове и царе никога не сме се продавали,предавали и никога не сме имали нужда от спасение. Не знам какво се случи с Великия Български народ,но е факт,че имаме нужда от Вас в миналото имаме нужда от Вас и сега.

Не ни изоставяйте. Мечката и лъва са приятели от векове,нека си останем такива и за в бъдеще. Това е желанието на народа, не на тези, които ни оправляват, те не са Българи. България е един малък оазис,който всички искат да притежават,но ние няма да си я дадем,може сега да мълчим,но дано не е късно, когато дойде времето да ни чуят.

Бъдете до нас когато това стане,защото това ще стане.

Българския народ няма да търпи вечно. Не е дошло времето явно още,явно не сме готови да надигнем глава. Просто ще помоля отново бъдете с нас.

Сега се отричаме, но вие си оставате по-големия ни брат. Ние ви изоставихме, не го правете и Вие. Аз вярвам,че ще дойде ден в които отново ще вървим ръка за ръка. БРАТ ЗА БРАТА. НАРОД ЗА НАРОДА!

Источник: great-news.info
Понравился пост? Поддержи Фишки, нажми:
441
33
29
20
А что вы думаете об этом?
Показать 35 комментариев
Самые фишки на Фишках