Полная версия Горячее Лучшее Новое
Войти
Ностальгия Тесты Солянка Праздники Трейлеры Криптофишки Авто Демотиваторы Фото Анекдоты Видео Гифки Девушки Антифишки Кино

В Казахстані завелися бЕндерівці!!! (1 фото + 1 видео)

дядя_Юра
31 августа 2014 17:54
Нещодавно, 26.08.2014р., відбулася зустріч президентів України, Білорусії, Казахстану та Росії, а також представників ЄвроСоюзу в Мінську. Офіційно зустріч була організована, як можливість обговорення впливу на країни Митного союзу євроінтеграційних планів України, зокрема підписання угоди про Асоціацію. Всі ж очікували початку переговорів про вирішення військового конфлікту на сході України та в Криму.
Але цікаво те, що Назарбаєв допустив "поправки" самого "царя всія русі" заявивши наступне: "Для Казахстану не є перешкодою угода про асоціацію між Україною та Європейським союзом".
Звичайно це не могло залишитися поза увагою кремля. Реакція відбулася на молодіжному форумі "Селігер" у п'ятницю, 29 серпня.
ВВП заявив, що президент Казахстану Нурсултан Назарбаєв "здійснив унікальну річ - створив державу на території, на якій держави не було ніколи".
"У цьому сенсі він для пострадянської державності унікальна людина", - зазначив Путін.
При цьому російський лідер охарактеризував Назарбаєва як "дуже мудрого і досвідченого керівника", який "завжди думає про майбутнє своєї країни".
"Він би ніколи не пішов проти волі свого народу. Він це тонко відчуває, чого народ чекає".
Це такий натяк на те, що в Митному союзі може бути тільки одна точка зоку правильною - кремлівська. Якраз через це і українці відмовилися від цього "рабського" союзу і скинули диктатора Януковича, щоб самим мати волю для вибору.
P.S.: Прошу звернути Вашу увагу на "підлиз" дівчинки, яка задавала питання на відео (0:51)!
Источник: www.youtube.com
631
32
2
44
Показать 43 комментария
Самые фишки на Фишках